موافقم شدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقم شدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه و فقط باتو عشقم و تجربه کن و وارث و معروف و رابطه و گمت کردم بقیه چیه خدا میدونه
2 تا جدید میده تازه اگه 9 ترک باشه البوم(sm25)
فربد جان لباس شادمهر (ژیلت و پیراهن مشکی که تنشه) باعث شد اشتباه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکان و تاریخ دقیق: Las Vegas 12/24/07
اینم اجرای مشکوکِ با ماندولین که دفعه اولِ میبینم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم اینو نمیشه گذاشت آلبوم ب نظرم اسمش بیشتر به کالکشن بخوره تا آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم باید حداقل 6 ترکش جدید باشه
وگرنه فایده نداره
هی چی میشد شادمهرم مثل بعضی از خواننده ها 16 تا ترک تو البومش میشد (sm120)
مثل پویا بیاتی و .......
دوستان شادمهری
شادمهر حمایت کنید در این سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک امتیاز به شادمهر
به به چه تیزری چه شادمهری
مونا خوش شانس ترین ترانه سرای ماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شعراشو شادمهر نخونده بود
در بهترین حالت پاورقی مجله می نوشت
اصن گنده ش نکنید
شادمهر با شاعرایی کار کرده که مونا پیششون اصن چیزی نیست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم بحث اصن آلبوم نیست
من میگم چطور دوستان تاکید میکنن شادمهر فقط یه کار تو آلبوم داره و منبع رو مونا میگن
در صورتی که تو همین ترک های منتشر شده
از نظر من 4 تا شاید از دیدگاه دیگران 3 تا کار آهنگسازیس کار شادمهره
بعدشم حالم عوض میشه سال 90 اومد آلبوم سال 92 تو آلبوم هم اومد
یه سری حرف ها میزنن که آدم تعجب میکنه
مونا الان شده واسه ما منبع معتبر 😐
شرمنده نقل نگرفتم پست قبلی رو با سیستم دادم بعدش از سیستم اومدم بیرون با گوشی دارم پست میدم
این سایتش رو اصلا هیچ کدوم از مرورگرام نمیارن رای بدم چیکار کنم
سلام با ***** شکن برونقل قول:
نوشته اصلی توسط sssaaaddd2010 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فری گیت باشه چه بهتر
Are you ready? (sm50)
چی میگی مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالمونو نگیر
کدوم پنچ شنبه میاد اونو بگو(sm59)
رای دادی مسعود به شادمهر
آلبوم طرفدار شادمهر تابستون 91 اومد!!
آره...فکر کنم پنجشنبه اون هفته بیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه تایپی !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوک حرفا با گوشی میام سخته بگردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست برام
(sm50)
احسان جان خبر جدید(sm169)(sm169) نداری
منظورش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط salto [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی فقط 2 تا اهنگ جدید میشنویم
وارث و تجربه کن(sm178)
(sm25)
مشخص شد دیگه (sm25) آقایون نشستن پیک میرن بالا ... شب میخوابن صبح بلند میشن تصمیم گیری میکنن ... هفته پیش گفتن آگوست معلوم میشه ولی انگار حالشون خوب شده ... اصن استارت آلبوم برای 11 تراک بوده ( اینو مطمئنم ) ... ولی حالا معلوم نیست میخوان چیکار کنن !! با این پُست آب پاکی رو ریخت (sm3)رابطه ، گمت کردم ، معروف ، حس خوبیه ، فقط با تو عشقم که 5 تراک تکراریه ! وارث و تجربه کن و اینطوری که میگه نهایت 2 تا آهنگ دیگه (sm25) اسم آلبوم هم وارث ... ویدئو وارث و تجربه کن هم پخش میشه تمام !! فقط امیدوارم 11 تراک باشه که حداقل 6 تا آهنگ جدید داشته باشهنقل قول:
این میشه آلبوم ؟!؟!!؟!؟!!(sm3)
من اینقدر زیر پستاش نوشتم البوم جدید اهنگ تکراری نداشته باشه این پستو زده که ذهنامونو اماده کنه واسه اهنگهای تکراری
عجب اهنگی بشه این اهنگ وارث با این اهنگ دوباره شادمهر بدجور روی زبونا خواهد افتاد
اگه اشتباه نکنم تنظیمش عوض شده با دمویی که قبلا داده بود فرق داشت
دیگه کار از آماده کردن ذهن گذشته (sm3)البته معلوم بود که حداقل 4 تا آهنگ تکراری داره ولی با این پُست معلوم شد که آقایون رابطه را هم فراموش نکردن با سطل کشیدن بالا ... خب این نشون میده میخوان الکی تعداد تراک ها رو اضافه کنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم با اینهمه سر و صدا که واسه وارث راه انداختن یه کار خوب باشه (sm25)
دوستان یا به شادمهر که موسیقیش چند نسل رو با خودش همراه کرده و هنوز موزیسینی به گرد پاش نرسیده اعتماد کنید یا اگه ندارید آرتیست جدید انتخاب کنید.
همش انتقاد که چی؟ 6 تا اهنگ جدید هم باشه از اسطوره من یکی با جون و دل گوش میکنم. اخر با این حرفا یه کاری میکنید خداحافظی کنه دیگه صداشم نتونیم حتی تو یه اهنگ بشنویم
وارث که جای نگرانی نداره.نگرانی تو تعداد اهنگهای تکراری البومه دیگه کفه کفش باید چهارتا اهنگ جدید داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاتحه این آلبوم را هم باید خوندم با این اوصاف
بابا شادمهر و منصرف نکنین دیگه باید رابطه و معروف و حس خوبیه باشن خب خدایی خوبن حیفه نباشن بعدشم شما بچسبین به چهار پنج تا تراک دیگه که جدیدن خواهش میکنم برید تعریف کنید اینستا شادمهر یکم شک کنه کلا منصرف میشه از من گفتن بود
من که نگران وارث هم هستم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 تا تراک که حتماً داره و 4 تاش جدیده ولی اگه همون 11 تراک باشه خوبه
آقا احسان اینجوری ک معلومه یه آلبوم متوسط با آهنگای تکراری تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که چیزی معلوم نیست !!نقل قول:
دیگه نصف بیشتر آهنگای آلبوم پخش شدند که اکثرا متوسط بودند فقط میمونهنقل قول:
وارث و تجربه کن
بچه ها این تیکه آهنگ ک شادمهر گذاشته تو اینستاگرام یعنی آهنگ وارثه یا تجربه کن؟؟