(sm2)اریک کانتونا عجب پستی گذاشته منظورش چیه (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اریک کانتونا عجب پستی گذاشته منظورش چیه (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گه عکس میمونی انتری چیزی عکس خودتو می ذاری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعادل نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ریدم بخودم
اقا این هارد اکسترنال چقد بدبختی داره هر روز یه داستان دو ساعته دارم کلنجار میرم نصف فایلامو نات فوند میزد دهنم سرویس شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
نیما مسیحا پلی ..
(sm2)
گفتم این منچستر هیچ گهی نمیخوره(sm74)(sm2)
(sm54)
(sm2)جالب اینجاس هنو شانس صعود داریم (sm120)البت اینم در نظر بگیرید عادلانش اینه سیتی قهرمان شه چون اون یکی رو از دس داد
سایت محسن رضایی: عوض کنید مدیر بی تجربه شبکه ۳ را با این رسوایی قماربازی اش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو کیون عادل عاروسیه .. :l
رئیس سازمان صداوسیما گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در مورد فرهنگ کار به مناسبت روز کارگر، نسبت به بروز و ظهور رسانهای اسپانسرهایی که مانع این فضیلت هستند تجدید نظر کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من اگه بخوام ی هاست بخرم برا خودم باشه باید چیکار کنم؟
تا هر وقت سایت خیلتر شد بتونم با تغییر دامنه از هیلتر در بیارم
دقیقا عینه موزیک باران
فرزاد تهرانی، یکی از مدیران سایت بیپ تونز آمار فروش اینترنتی آلبومها در سال ۹۷ را چنین اعلام کرد: در سال ٩٧، به ترتیب آلبومهای ابراهیم از محسن چاووشی، ایران من از همایون شجریان و سهراب پورناظری، شهر دیوانه از احسان خواجهامیری، کجا باید برم از روزبه بمانی و دریا اثر آرش و مسیح عدلپرور پرفروشترینهای سال ٩٧ در سایت بیپ تونز بودهاند.
کسی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رتبه 2 رسید اول کاری الان فک کنم 10 باشه ..
حامد همایون احمق ممنوع شدی رفتی سر خاک بانو ..
بهروز رو یادم رف برنامه امشب از موزنم گفته ..
(sm50)
صدا سیما وقتی اخبارو 180 درجه میچرخونه یکی دو شب زیرنویس کرد اسرائیل جرو 10 کشور غمگین دنیاست ! بخوام دقیق تر بگم نوشت سرزمینهای اشغالی کیه که ندونه منظورش اسرائیله نه فلسطین !
همون شب سرچ کردم دیدم اتفاقا درست بر عکسه اسرائیل رتبه های بالاست حالا اصل خبر تو سایت ایرانی
بر اساس نتایج این تحقیق، ۱۰ کشوری که مردمشان بدترین وضعیت را در سال گذشته میلادی تجربه کردهاند به ترتیب عبارتند از: چاد، نیجر، سیرالئون، عراق، ایران، بنین، لیبریا، گینه، سرزمینهای فلسطین و کنگو.
یعنی باس برینی یه دستگاه عریض و طویلی که 50 هزار کارمند جیره خوار داره یه خبرو اینجوری وارونه میکنن
سینگل جدید رمشتاین بازم عالیه (sm118)
(sm98)
استاد کوروش یغمایی
آلبوم جدید
بزودی ....
وقتی از مادران فقط اندوه
میچکد تا مَغاک پر بشود
متولد شدن غم انگیز است ... (sm50)(sm27)
(sm118)تاتی باخت
جاکش گندشو در آورد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm98)
چه خبرشه تیتراژ هم حدی داره (sm98)
(sm50)
آخر ماه رمضون یه تیتراژ دیگه هم داریم(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ برای فیلم شبی که ماه کامل شد
اکرانش عید فطره
ببعی فسیل ..
یادآوری کردم که چقد وضعیت ت*میه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی با حال ندیده بودم اینو چرا
نقل قول:
واقعا نمیدونستی از تو هارد هم میشه !?؟! (sm77)
ssd باشه که تو جیک ثانیه میریزه ویندوزو ..