دخترا عاشق حرف ميشن ، پسرا عاشق زيبايي ،
دليل اينکه دخترا آرايش مي کنن و پسرا دروغ ميگن همينه !
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترا عاشق حرف ميشن ، پسرا عاشق زيبايي ،
دليل اينکه دخترا آرايش مي کنن و پسرا دروغ ميگن همينه !
پسر به دختر : می خوای خورشید زندگی من باشی ؟
دختر : آره
پسر : پس ۹۲,۹۵۵,۸۸۷٫۶ مایل از من دور بمون !
زن ها را بايد کشت
.
.
.
.
.
جور ديگر بايد زيست
گر پسري کشته شود
دختري ترشيده شود
گر پسران کشته شوند
کل جهان ليته شود
STOP (sm188)(sm188)(sm188)
ﯾﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻫﯽ ﻣﯿﮕ.ﻮﺯﯾﺪ ﻣﺎ ﻣﯿﺨﻨﺪﯾﺪﯾﻢ ! . . . . . . . . . . . ﭼﻮﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻣﺎ ﻣﯽ ﺷﺪ ! بﺴﯿﺞ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺍﻭﻣﺪ ﮐﻮﻧ.ﺸﻮ ﻓﯿ.ﻠﺘﺮ ﮐﺮﺩ ﺍﻻﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﮕ.ﻮﺯﻩ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﭘﺨﺶ ﻣﻴﺸﻪ
برو بخواب مگه مجبورینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میوفتی مریض میشیا
کاش بعضي از دخترا يکم از لوازم آرايشيشونو قورت ميدادن تا درونشونم خوشگل شه !!!!
نظر مثبت شما چيه؟
اون دنیا خدا نمی پرسه مدل ماشینت چیه؟
می پرسه چند تا پیاده رو سوار کردی؟
...
...
قابل توجه خانم هایی که نمی دونن نیت پسرها الهیه!
قاضی: شکایت شما از این اقا اینه که به شما گفته: احمق ، بیشعور ، نفهم
شاکی: بله عین حقیقته
قاضی:پس اگه عین حقیقته چرا شکایت کردی؟
هرکی ندونه پستات همیشه همین مدلی ـه فکر میکنه مثل بچه ها چپ کردی رو ماهک داری از این پستا میزاری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستم فکر میکنه چون الان حال نداشتی زندگی کنی ولی افتادی به جک گفتن...
همه ـشم که فسیل ـه...
بیخیال... زشتِ... بذارید یکی از تاپیک رد میشه نفهمه چقدر لوس و بی جنبه اید...
(sm138)
این روزها کسی با تو پسر خاله نمیشود مگر اینکه بخواهد کلاه قرمزیش را در تو فرو کند عجب جمله ی سنگینی بود
نه اقا این حرفا چیه ماهک کیه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما بعیده خداوکیلی بدون قصد و قرض گذاشتم(sm74)
هر کی ندونه شما که میدونی(sm120)
باشه ما رفتیم (sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا همینطوره....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد دیدی بکش روت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد داریم باید با چشم دل ببینیش......(sm172)
ﯼ ﻧﻔﺮ ﺏ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﮔﻔﺖ: 400 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍحتیاج ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺪﯼ؟؟ ﺩﻭﺳﺘﺶﮔﻔﺖ: ﺷﺐ ﺑﯿﺎ کافی شاپ ﺑﮕﯿﺮ ﺷب ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﺩﯾﺪ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﺩﺭﺩﺳﺘرﺲﻧﯿست ﺭﻓﺖ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎپ ﺩﯾﺪ ﺍﻭﻧﺠﺎﺳﺖ ﮔﻔﺖ ﺍﮔﻪ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﮕﻮ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﺮﺍ ﮔﻮﺷﯿﺘﻮ خاموش کردی ﮔﻔﺖ خاموش نکردم ، ﻓﺭوﺧﺘﻤﺶ ﺍﯾﻨﻢ ﭘﻮﻟﺶ، ﺑگیر سلامتی هرکی رفیقه نه هرچی رفیقه
اکبر عبدی میگفت : یک روز سر سریال با "حسین پناهی" بودیم ، هوا هم خیلی سرد بود ، از ماشین پیاده شد؛ بدون کاپشن....! گفتم :حسین این جوری اومدی از خونه بیرون....؟ نگفتی سرما میخوری...؟ کاپشن خوشگلت کو...؟ گفت : کاپشن قشنگی بود ، نه....؟ گفتم : آره...! گفت : من هم خیلی دوستش داشتم..... ولی سر راه یکی را دیدم که هم دوستش داشت و هم احتیاجش داشت...! ولی من فقط دوستش داشتم...! روحش شاد..... هوایمان سرد شده است......
(sm50)نقل قول:
نقل قول:
شعرای حسین پناهی (sm172)
ای که در فصل خزان بینی مرا با پشت خم ، این زمستان را مبین ، ما هم بهاری داشتیم ، این نیز بگذرد....(sm51)(sm62)
صبح یک شب پرکارتون بخیر
آواتارشو (sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غضنفر مریض میشه میره پیش دکتر. دکتر می گه:این شیاف هارو واست تجویز کردم . غضنفر میگه: خب چیکارشون کنم؟ دکتره می گه: خب بکن تو ک * ونت! غضنفر می گه: ببین دکتر خودت سر شوخیو وا کردی.حالا که اینجوره منم ریدم تو دهن پدرت!
تابلوی مغازه یارو: **** مارکت برادران عسکری، به جز یحیی تخم سگ!
غضنفر میخواسته بره خواستگاری...قبل از اینکه برن داخل خونه رو می کنه به خونوادش می گه: اونجا اگه بحثی چیزی پیش اومد هیشکی حق گه خوردن نداره الا آقام!
غضنفر میره خواستگاری بابای عروس بهش میگه اون گلی که زدی به یقت خارش اذیتت نمیکنه غضنفر میگه خارش که نه ولی گلدونش که تو شورتمه بیچارم کرده!
دختر و پسر که روزی همدیگر را باتمام وجود دوست داشتن ، بعد از پایان ملاقاتشون با هم سوار یه ماشین شدند و آروم کنار هم نشستن … دخترمیخواست چیزی را به پسر بگه ، ولی روش نمیشد …! پسر هم کاغذی را آماده کرده بود که چیزی را که نمیتوانست به دختر بگوید در آن نوشته شده بود پسر وقتی دید داره به مقصد نزدیک میشه، کاغذ را به دختر داد . دختر هم از این فرصت استفاده کرد و حرفش را به پسر گفت که شاید پس از پ…ایان حرفش پسر از ماشین پیاده بشه و دیگه اون را نبینه … دختر قبل از این که نامه ی پسر را بخواند ، به اون گفت : دیگه از اون خسته شده ، دیگه مثل گذشته عشقش را نسبت به اون از دست داده و الان پسر پیدا شده که بهتر از اونه ..!پسر در حالی که بغض تو گلوش بود و اشک توی چشماش جمع شده بود ، با ناراحتی از ماشین پیاده شد…………در همین حال ماشینی به پسر زد و پسردرجا مــُـرد … دختر که با تمام وجود در حال گریه بود ، یاد کاغذی افتاد که پسر بهش داده بود!وقتی کاغذ رو باز کرد پسر نوشته بود:
.
.
.
.
.
.
اگــه یــه روز تــرکــم کـنــی میــمیــرم!
تا حالا دقت کردین Google earth این امکان رو به ما میده که بریم و جاهای دیدنی و دست نیافتنی دنیا رو ببینیم, ولی تنها جایی که ما میریم میبینیم خونه خودمونه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ ﮐﻪ ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ
ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽ !!!
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺩﺭﺍﻣﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺷﺮﻁ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻨﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺜلا ﯾﮑﯽ ﻫﺲ ﺗﻮﯼ ﻣﺤﻠﻪ ﻣﺎ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺟﻨﻮﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﺯﯾﺮﻩ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺣﺘﯽ !!!(sm128)
گاهی کسی را دوست داری نمیفهمد
گاهی کسی دوستت دارد نمیفهمی
.
.
خلاصه یه مشت نفهم جمع شدیم دورهم تشکیل اجتماع دادیم!
ﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺪﺭ ﭘﺴﺮﺍﯼ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﮔﺮﻡ……
ﮐﻪ ﻧﻪ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻧﻪ اینترنت ﻧﻪ ﻫﯿﭽﯿﻪ ﺩﯾﮕﻪ
ﺗﻨﻬﺎ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﯼ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺸﻮﻥ ﯾﻪ ﺗﻠﻔﻦ ﮐﺎﺭﺗﯽ ﺑﻮﺩ
ﻭ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﺩﺍﺩﻧﻪ ۱۰۰ﺗﺎ ﺧﻄﻪ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﯼ تلفنه ﺧﻮﻧﺮﻭ ﻣﯿﺪﺍﺩﻥ ﻭ
ﺍﻧﻘﺪ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﺩﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺸﻮﻥ ﮔﻮﺷﯿﻮ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ
ﺩﻣﺸﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﮐﻪ ﻣﺒﺪﺍ ﻗﺮﺍﺭﺍﺷﻮﻥ ﺩﻡ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻘﺼﺪﺵ ﺧﻮﻧﻪ
ﺩﻡ ﺩﺧﺪﺭﺍﺵ ﮔﺮﻡ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﺍﭘﻞ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻭ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﯼ ﻣﻮﮐﺘﻮ ﻧﺎﺧﻨﺎﯼ ﺍﺯ ﺗﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﯿﺮﻓﺘﻦ ﺳﺮ ﻗﺮﺍﺭ
ﺩﻡ ﭘﺴﺮﺍﺵ ﮔﺮﻡ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﺸﻘﺸﻮﻥ ﺍﺯ ﭼﯿﭙﺲ ﻭ ﻟﻮﺍﺷﮏ ﻭ ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ ﮐﻢ ﻧﻤﯿﺬﺍﺷﺘﻨﺪ
ﺩﻣﺸﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻭﺝ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﺎ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﯾﻪ ﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﻋﺎﺷﻘﻮﻧﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﺷﺘﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ
ﻭ ﺁﺧﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻣﺸــــــــــــوﻥ ﮔﺮﻡ ﮐﻪ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻥ ﻭ ﺗﮏ ﭘﺮ ﺑﻮﺩﻥ(sm127)
از تنهایی خسته شدم ، میخوام با یکی از شما دخترایی که میاین تو این وب دوست بشم ، اینم شرایطمه :
من نه قیافه دارم نه تیپ و نه هیکل
ولی نه قیافه مهمه نه تیپ و نه هیکل
مهمترین چیزی که باید داشته باشم پوله
که البته اونم ندارم
ولی بجاش یه اخلاق گهی دارم که نگو(sm51)
امشب وقتی داشتم میومدم خونه دیدم تــو اُتوبــان نوشتــه : ایـمان نیاورده است کســی که شــب سیـــر بخوابد و همسایهاش گرسنــه باشد.
هیــچی دیگه الان رفتـــم زنگ تــمام واحدای ساخــتمونو زدم ، پُرسیدم کســـی گرسنــه نیـست؟ اگه هست بیاد بخوره!(sm100)
دو سه تا واحد فوش دادن ، بقیــه گفتــن سیرَن |: یکی هم گفت بده عمت بخوره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بی ادب شدن ملت، خیلــــــــــی (sm77)
نمـی فـهـمـن که داشـتـم ایـمانـمـو مـحـکـم میـکـردم(sm81)
آواتارتـــــــــــو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی مهندس پیدات نیست سایه ـت سنگین شده (sm172)
(sm77)(sm166)(sm166)(sm166)(sm166)(sm166)(sm13)(sm 81)
فکرمیکنی خیلی زرنگی ؟
زرنگ استکانه که از همه لب گرفته!
زرنگ آفتابست که مال همه رو دیده!
زرنگ قاشقه که تو دهن همه گذاشته!
زرنگ لحافه که رو همه خوابیده!
زرنگ سماوره که دست به کمر ایستاده و همه آبشو میخورند!
سخنم با کسایی که سه تا سه تا ،دوست دختر یا پسر پیدا میکنن و فکر میکنن زرنگنو ، خیلی شاخن!!!!
مهمونی بودیم، سر میز شام مرغ آوردن یهو داد زدم:جونم!!! چه رون های تپلی!!! دختر خالم گفت اه من سینه دوست ندارم تو بیا سینه منو بخور من رون تورو میخورم !!!
من سینه های دخترخاله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل خانواده(sm77)