کاش کشوری به اسم بارسا تاسیس بشه و مسی بتونه قهرمانش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش کشوری به اسم بارسا تاسیس بشه و مسی بتونه قهرمانش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بله 1 سال خونه نشینی برای بردن یه لیگ هلو ارجحیت داره به رفتن به یه چالش عظیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام بحث ها ما اخر کار به گوردیولا و مسی ختم میشه (sm70)
بحث خیاردیولاست؟ (sm2)نقل قول:
اسطوره بازیکن خیلی خوبیه ولی 2 ساله دیگه افت کرده .....طرفداراش دوست ندارن باور کنن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میتونم بگم فوتبال امروز بیش از هر وقت دیگری خالی از قهرمانان واقعی (sm25)
کاش ده پونزده سال عقب تر بودیم (sm25)
من که خیلی زیرپوستی گفتم از کجا فهمیدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41) مسی همونه که شیش ماهه خواب هاشم می بینه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بازی های باشگاهی شروع میشه (sm50)
این جام جهانی که خیلی کیف داد (sm50)
(sm70) حس کردم این که میگی دیول لاش هستنقل قول: