@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امروز یه عرب نفـــــــــــــــهم زارت گذاشت تو در عقب ماشین
اعصابم بی رحمانه کیـ*ـری ـست (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امروز یه عرب نفـــــــــــــــهم زارت گذاشت تو در عقب ماشین
اعصابم بی رحمانه کیـ*ـری ـست (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویــــــــــد :|
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه آخرت باشه بی خبر میذاری میری بیمارستان ها (sm142)
از ارث محرومتون میکنم ، حالا ببین ، لیاقت ندارین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتی خدا بد نده بیمارستان بودی؟(sm10)
واسه همون مشکلات قلبی؟ (sm172)
ای بابا ، توی در؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د فاز ، چیکار کرد خو؟
خسارت وارده چقدر بود؟
آتــــــــــــــــــــــی ...نقل قول:
دختره میگه عاشقی بد دردیه...
گفتم :چطور؟؟
,,
,,
,,
,,
دست گذاشت روکــ.ونشگفت : خدایی درد میکنه همین الان از پیش عشقم میام
عاقا مراعات کنین دیگه گناه دارن خو
یکم یواشتر عشق بورزین
بخدا قسم اگر الکسیس تگزاس را در سمت راننده
التا اوشن را در سمت شاگرد پراید و پژو بگذارند
.
.
.
.
باز هم دست از تحریم خودرو صفر بر نخواهیم داشت
من تو اصلی بودم از فرعی اومد تو 4راه زارت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حادثه خبر نمیکند (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم محروم میکنی؟ (sm81)
اره صابر هنوزم هستم (sm10)نه اون نیست زیاد ....(sm172)
نقل قول:
نویــــــــــــــــــــــ ــد ...
نقل قول:
ای وای ماشینت چی شده (sm81)