باعث میشه یه شاهکار درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باعث میشه یه شاهکار درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر بیخیال آهنگسازی شده توقع داریم به شعر توجه کنه؟نقل قول:
اون که بله داریم راجب یه خیال باطل حرف میزنیم متاسفانه انتظار اینکه شادمهر به گذشته برگرده حتی به زمان طرفدار حالا حالاها اتفاق نمیفته طبق خبر موثقی که دارم سینگل های شادمهر که با همون وحید پویان و تیمش هست بعدها از راه میرسن و هر کدوم به فاصله ی طولانی پخش میشن یعنی حداقل تا یکی دو سال دیگه باید همچنان شاهد این همکاری باشیم بعد از اونم دیگه احتمالا وقتی به خودش میاد که دیگه دیر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین همه ی این حرفها رو زدیم که به این نتیجه برسیم هر چند شادمهر یکم طول میکشه که بخاد به خودش بیاد حتی در زمینه ی آهنگسازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه اصل ماجرا همینه وگرنه کی ازشعر خوب بدش میادنقل قول:
قطعا مزیت و باهات موافقم .. فقط بحث من اینه اول باید دغدغه مون آهنگسازی و تنظیم خودش باشه و مثل گذشته برگرده به کار آهنگسازی بعدش اگه این اتفاق افتاد بحث ترانه رو بکنیم .. من خودم ترانه برام خیلی مهمه اما بعد از آهنگسازی و تنظیم خودش .. کی از ترانه خوب بدش میادنقل قول:
(sm50)
صد در صد منم منظورم از انتخاب ترانه ی خوب همون در کنار آهنگسازی خودش بود وگرنه شما بهترین ترانه ی شهیار قنبری رو هم بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به آهنگسازهای در پیت معلومه که چرت در میاد
مواققم .. دقیقا بحث مون به یه نتیجه رسید و حق مطلب و ادا کردی .. حرفامون یکییه اما نحوه بیانمون فرق میکنهنقل قول:
شب است مرد حسابی...