حجمش زیاد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حجمش زیاد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواننده «ای مجاهد شهید مطهر» سرود تبلیغاتی خواند
پای صحبتهای بهترین تنظیمکننده سال 93 در سومین جشن سالانه موسیقی ما
یا باید رپ متولد نمیشد یا از ابتدا به همین شکل مؤدبانه و به نوعی رپ اسلامی فعالیت میکرد(sm2)(sm30)
بهروز کچل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب گذاشتم کور بودی دیوث ..
ریدم به اون عنوانت ادم روش نمیشه شر کنهنقل قول:
اینکه تف داد فقط میخواس بگه محسن یهوییه که اینو خودمون میدونیم (sm2)
یه هوییه دیگه چیه .. (sm59)
رپ اسلامی؟؟؟(sm77)
همین بود مصاحبش ؟؟؟ سیکتیر باو (sm98)
بی گزند کی میاد؟(sm2)
بمیر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما برو گلنارتو ریمیکس کن تو کار بزرگترا دخالت نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I kiss you (sm19)نقل قول:
زر نزن.گلنار در حده کیفیت بین المللی بود(sm2)
فقط یه چیز کیفیت بین اللملی داره ! تنظیم سمفونیک راک متال دیشب من (sm118)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول اینقدر افتضاح خوندی که اصلا نمیشینه رو موزیک(sm2)
دیوث چرا اینقدر شلو ول خوندی
خطر خداوکیلی بنت میکنم زیاد حرف بزنی دیشب خواب پستای تو رو میدیدم
(sm2)
امیر این البومش اومد بزن
الي اين كد كار نكرد
اقا وایسد واسیدی اینو گوش بدید (sm2)
میذاشتی بچه زهرا عاملی به دنیا بیاد بعد میگفتی خب همونجا بگو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AW2A-X6WD-URHN-PX4J-J3B4
USA3-34t5-jr7m-766e-kbd7
BV8K-XW7F-PCB7-CMUM-SBV9
BNJN-XH28-U26P-F27A-HPT2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (5221).mp3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا وسط معرفی اسم البوم میگه من یاسو دوس دارم(sm3)
ترک یک محسن چاووشی فیت یاس (sm30)
اصلا ریتم نداری دیوث هرچقدرم تند و کندش کنم صداتو بازم مچ نمیشه.
بعد میاد میگه عرضه نداری(sm2)
خب با بچه ها داشت صوبت میکرد چیش عجیبه ! نکنه فک کردی اون حرفا رو قطار گفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Majiid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کی گفتم یروز فیت میدن اینا
(sm120)دل خجسته ای دارن اینا فک میکنن عهد بوقه
ملت نت دارن دیگه با این قیمت کی میگیره
(sm50)
مهدی دیوث بیا یه البوم با هم کار کنینم میدیم تو سطح جهان پخش کنن فک همه خواننده های اونوری و اینوری میمالیم به خاک این الی الدنگ هم میاد میشه طرفدارمون
لیست ترکها
1-گلنار
2-شامپو و وان
3-گلنار من کجایی
4-خیار(شدیدا شعر سنگین و اجتماعی داره)
5-خاله اکسیس
6-شامپو پرژک
7-پستو
8-جق
9-تجاوز
10-s.e.x
روزبه پدرام کشتکار محسن یوسفی شاهرخ اینا چی شدن پَ