آتــــــــــــــــــــی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم هندیِ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
آتــــــــــــــــــــی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم هندیِ؟!
میبینی که... گـ*ـاهیده شده (sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم (sm172)
ای بابا ای بابا ؛ خودت که چیزیت نشد مشتی؟نقل قول:
عکس وا نشد که (sm25)
من برم دیگه (sm19)
خدا نکنه... (sm172)نقل قول:
نه زد سمت راست ماشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به همراهت... منم برم صافکاری (sm172)
نوید در عوض کننقل قول:
راستی ماشینو میدی کارواش؟
سلام اتی(sm127) چطوری دختر؟
در که عوض میشه درد من گلگیرِ... ماشین بی رنگ بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه رنگ سپر میگی؟ خودم پمپ کارواش دارم خونه اهواز ویلاییِ
بهتر شدی تو؟ (sm46)
نقل قول:
گلگیر رنگ پریده؟ اگه هم رفته باشه خیلی جزیه اونو میشه درست کرد و درحتما عوض کن
سپر ماشینو هیچوقت با پمپ نشور چون رنگ سپر تو کوره نمیزارن بعد چندبار شستن با فشار زیاد رنگش میره که ماشینو از ریخت میندازه من الان بیش از 5 ساله این پژو دارم تا حالا 2بار اونم بخاطر اجبار و نبود وقت (عروسی دعوت بودم (sm120)) دادم کارواش
کمی بهترم تنکس(sm19)