شادمهر پر پرواز (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر پر پرواز (sm120)
فریبا خانم متخصص (sm19)
مرتیکه به بهترین تنظیم کننده جهان هم اینو بدی طرف هنگ میکنه(sm2)
تنکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خواننده پاپ در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ما درباره جزئیات آلبوم «امیر بیگزند» چنین گفت: «اثر جدیدم با عنوان «امیر بیگزند» دارای ۱۲ قطعه در سبک پاپ-راک است و به دو بخش کلاسیک و مدرن تقسیم میشود، همچنین تاکنون استفاده از اشعار حسین صفا، علیاکبر یاغی تبار و مولانا در کنار حضور بهروز صفاریان، عادل روحنواز، فرشاد حسامی و کوشان حداد به عنوان تنظیمکننده قطعی شده است.»
(sm2)دیوثا از الکی میگن مصاحبه کرده
سینجول همینو دوباره رو ریتم بخون تا خودم برات تنظیمش کنم
(sm30) یعنینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرام کشتکار هم احتمالا رفته قاطی باقالیا تنظیم رو دادن به روح نواز یا حسامی یا شایدم خوده محسن تنظیم کرده (sm50)
طفلک کشتکار خیلی ذوق زده شده بود اگه حذف بشه شکست عشقی بدی میخوره (sm81)(sm2)
برو همین اجرای زنده موزن رو گوش بده ببین کی بهتر خونده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشتكار كه هست يحتمل يك راك انچناني (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه و يوسفي با اين وضع ضديت با ترانه بعيده خوب دو تا ياغي چهار تام صفا
شاهرخم جاشو داده عادل ديگه (sm120)
سینا سرلک هم میتونه باشه .. (sm59)
از یاغی تبار فقط ترانه چنگیز هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکاره اجرای زنده دارم میخوام بذارم رو موزیک این نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اش وان عجب چیزی خونده.
اشترم کبیری تخمی رو سریع میزنی بعد اش وان رو با تاخیر میزنی؟
من هیچ کاره بیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باز بهترش کردما ولی در کل فایده نداره
دیگه بدتر.موزیک به این قشنگیو نمیزنی بعد کبیری میزنی(sm2)
شما بی گزندی درس صوبت کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای حمایت بیشتر کیفیت ویو هم قرار دادیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم 1 ساعت وقت بذارم براش مچش میکنم ولی کلا ضایست اخه.البته اینی که الان میدم باز خیلی بهتره
هرچی هس بد باشه میکنمت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (5345).mp3
کونی تنظیمه من حرف نداره تو ریدی بجا خوندن(sm2)
مثله ادم بخون عینه ترک اصلی بهت تحویل میدم
میدیدم چطو کله میشکوندی برای صدای دومم ..نقل قول:
(sm2)
میگیرم اینو میکنما ..
بابا اینو همیطو برا سرگرمی خوندم جدی نبود که ..
تو اصا اجرای زنده موزن رو گوش دادی ..
این آهنگه اصلیه سس مغز ..
میلاد میخوام صدامو بذارم رو بفر ایندفعه بین خوشت میاد یا نه
دیوث چرا حرف حالیت نمیشه.دارم میگم اگه میخوای همینو درست بخون تا برات تنظیمش کنم.اگه هم نمیخوای که هیچ
یه ملودی بذار روش اگه بلدی ..
رفقا وسط کل کل یه سوال..اقا با تبلت میخوام برم یوتیوپ هر نرم افزاری که میگیرم نوشته باید از گوگل پلی سرویس اپدیت کنی که اصن باز نمیکنه...یاری کنید..نرم افزار دیگه ای سراغ ندارید؟
نظرت بزرگوار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست متوجه منظورت نشدم اما برای اپدیت میتونی از بازار هم استفاده کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلام ممه جان(sm2) راستشو بخوای تو قلبتم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اسم پیجو عوض کردم ! دلتا فاکس فلان بهمان شد چاوشی نیوز (sm118)
یا خدا(sm2)
(sm74)(sm81)هولی شتنقل قول:
(sm135)
(sm2)