من نمره قبولي ميدم اما نمرم خيلي بالا نيست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمره قبولي ميدم اما نمرم خيلي بالا نيست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکتون 3000 صفحه ای شد (sm70)
محمد زده فعلا کرکرش پایینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)کروس گفت رئالی هستم قطعی یوهوهو کاش خدیرا رو حفظ کنیم کروس همزبون میخادنقل قول:
اتفاقا از این فصل بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فصل هر چی میشد میچسپوندن به جام جهانی
این بازیکنانی که تو جام هم بودن یه 10.20 روزی استراحت میکنن برمیگردن
اسپانیا - انگلیسیا - ایتالیای ها و ... که ریدن بازیکنانشون دیگه استراحت هم نمیخوان
حیف دیماریا....بارسایی ها اینقد خوشحالن از رفتنش(sm74)نقل قول:
تا 30 تیر همشون می خوابن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)فقط یه کم حقوق بیشتر میخاد سر کیسه رو شل کنن دیهنقل قول:
چه لیگی بشه امسال (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی طی 30 روز رکورد بازدید خوبی زدیم(sm120)