دیوث . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث . . . (sm2)
من که تا ساعت 4 نمیتانم . (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار دیوث یه وقت حوصله داشته باشم از اون شبی که 5 ، 6 ساعت تویِ یه مسافر خونه ، توی بغداد بودیم برات می گم ، تا عمر دارم یادم نمی ره . . . (sm59)
حکومتِ فدرال . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هان !؟ (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دافا تویِ فرود گاهِ جدّه و شهر بغداد . . . (sm74)
2 ماه و 27 روز دیگه خدمت (sm50)
سرعتم نمیکشه بخوام سرچ کنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اگه به تونیم تویِ افغانستان یه حکومتِ فدرال مثلِ سوویت زِر لند درست کنیم خوبه . . . احمد شاه مسعود . . . (sm50)