نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه جون میگیرم میفوکمتا ..
عجب اعتماد به نفسی داری ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه جون میگیرم میفوکمتا ..
عجب اعتماد به نفسی داری ..
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو کم داشتیم این اوشگوا از من ایراد بگیره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم موزیک باران رو گذاشتن کسخل باران .. (sm59)
نفسسسسسسسسس (sm19)(sm127)
۱۸ ساعت پیش ·
مسیر.
26 آذر
17 Dec
مامانم جدیدا قصد کرده که منو سر و سامون بده !
دیروز صبح زنگ زده یه جا واسه خواستگاری وقت بگیره ،
خانومه میگه : ما صبح به کسی وقت نمیدیم! به هیچ وجه ! اصرار هم نکنید!
مامانِ منم که کنجکاو میپرسه : چرا؟؟
مادرِ دختره میگه : واا ... معلومه خودتون دختر ندارینا !
عزیزِ من ، صبح چشمهای دخترم خواب آلوده، پف داره، پوستش چروک به نظر میرسه،
راه رفتنش شاداب نیست، صداش خش داره، اخلاقش سگیه و....
خلاصه که اگه میخواین خودِ واقعیِ دختر رو ببینید باید بعد از ظهر تشریف بیارین :|
هیچی دیگه کلا قید زن گرفتنو زدم ، نمیدونستم دخترا تا این حد داغونن!!(sm2)
عکس حسامی جالبه
باقیشو بذارین حال ندارم ..
سایتم راه افتاد .. :l
کی میگه موسیقی مخالفه دینه؟
من با ذکر چند مثال ثابت میکنم این دو هیچ منافاتی ندارند! بینید:
۱. ای قشنگتر از پَریا، تنها تو کوچه نَریا:
نهی از منکر
۲. دار و ندارمو بگیر، مال خودت، مال چشات:
صدقه و انفاق
۳. آرهه تو محشری، از همه سری:
ذکر
۴. امشب دل من هوس رُطب کرده:
روزه
۵. آره خودم فداتم, فدای اون چشاتم:
شهادت طلبی
۶. یه امشب شب عشقهِ، همین امشبو داریم...:
لیلة القدر
۷. تو منو کشتی، دوباره زنده کردی:
معاد
سوالى داريد در خدمتیم
ستاد امر به معروف و نهی از منکر.(sm120)
تهران پل طبیعت
عشقه اینجا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ای ناقلا پس اینجا میری تهرونو بهم میریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پاتوق اینجاس(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که خدا اینا میشستن برف نمیومده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر حالا چطور بود؟
یه ویدئو نشون داد پی ام سی از یه دو جنسه به نام هیرسا (sm54)
نسخه وبش خیلی بهتره نرم افزارش سنگینه
فسیله چن سال پیش اینجا شده بود بنگاه تبلیغاتیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره نکن دیوث همین سیروان میرزه یه نصفه خواننده های داخل و خارج(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وات د فاک
(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
جدیدا خیلی فسیل شدی ..
ایسنتاگرام نداری اینطو میشه .. (sm59)
زر نزن الان زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من چن روز رفته بوم باشگاه یه بابا بهم گف گفتم نه بابا این دوس دختر داره ..
عد رفتم عکسو دیدم تعجب کردم ..
(sm27)
(sm2)(sm59)نقل قول:
خطاب به خطر :
سیروان یه زمانی خوب بود ولی الان به شدت ریده ! پس نگو می ارزه به کل خواننده ها !
(sm50)
نه در اون حد نه
حودم نه ولی میشناسم کسی رونقل قول:
دیوث شنیدی؟
با میلاد دیوث بودم(sm2)
بفرست متنتو حالا یه کاریش می کنم ! واسه کی میخوای ؟؟؟نقل قول:
این رضا دیوث کجاست بیاد بره یه مذاکره ای با سونی موزیک بکنه.بشن اسپانسر لیبلشونم بزنیم رو کاور(sm2)
اونجوریش رو نداریم (sm2)نقل قول: