چجوری اونجوری شد ... عجبا (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری اونجوری شد ... عجبا (sm25)
(sm2)من داشتم شاخ در میاوردم چجور یه ورزشگاه خوشحالی کرد واسه دومی
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم قسمت تغییر نام پیج کلیک میکنی نوشته you don't have .... میادش ؟
میلاده گور به گور شده کجایی دیوث(sm2)
تو منو ادمین کردی یا نویسنده ؟ اگر ادمین نیستم تغییرش بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
یه موشکل دیگه ام هس اسمای مشابه چن تا هس به اونم گیر میده
چن تا اپدیت اومد
(sm120)پیشاپیش کیون لق سینجول و اکبَـــــــــــــر
(sm70)
اکبر بیوتی :|
(sm2)اون وخت بر چه اساسینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بدونم یه یوزر اون پایینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کیون نشوری واقعا ..
ویندوزم عوض کردم باز با کندی سرعت مواجه میشم ..
نکنه سیناس :|
(sm196)De Gea, Varela, Smalling (c), Blind, Darmian, Fellaini, Schweinsteiger, Lingard, Mata, Memphis, Martial
سخت افزار و ببینی هنگ میکنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
16 گیگ رم دارم فقط .. (sm59)
(sm3)خب به درک که کندی لنوو (sm3)
قبلا اینطور شده بود ..
قبل از اینکه بیلد 1511 بیاد سرعت نور بود لامصب ..
انقد الی زر زر آپدیت کرد اون روز اینجو شد ..
دیگه هزار تا این بیلد نصب کنم از کیون نشوری این درست نمیشه ..
باس برگردم به بیلد قبلی ..
جواب سوالت پایینتره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بریزین تو سایت من برا حاج آقا .. (sm59)
نمیدونم آپگرید کردم ریست فکتوری کردم iso نصب کردم ..نقل قول:
میگم از کیون نشوریه الی هس ..
کجان اون اکلیلا و رنگای قرمز و زرد و بنفش :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سرعت بوتو ..
من بعد از 13 ثانیه با اون همه اپ شروع به کار میکردم بعد از روشن کردن ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالیه سایت بذا پر بشه خو .. :lنقل قول:
عکس با کیفیت نداشتم خودش بگیره بذاره .. :l
یارو نماینده میخواد بشه .. (sm59)نقل قول:
پول نگرفتم هنو .. (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از کجا میاد ؟
چندمین بازیشه مگه ؟ !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوبت نکن چش میزنی این میره بالا ..نقل قول:
دقت کردین دور کاور آیت الکرسی نوشته (sm120) (sm54)
این دیوث نیومد خودم دمو رو میزنم(sm2)
مهران محجوبنقل قول:
از بهادر پرسیدم میگه واسه دوری از گزند (sm120)
ولی چون شعر داهر ازش تعریف می کنه ، آیت الکرسی میتونه ربط داشته باشه واسه چشم نخوردن ایده ی جالبیه
البته طرحش امادس