فقط در مورد گل انگلیس تو جام جهانی 1966 نظر نداده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط در مورد گل انگلیس تو جام جهانی 1966 نظر نداده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تجربه به من ثابت کرده رو حرفای خوزه اصلا نباید حساب کرد برعکس وقتی خیلی با اطمینان چیزی میگه باید شک کرد (sm120)نقل قول:
دیشب 120 مصاحبشو گذاشته بود خیلی دلش از داوریا پر بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی حقم داشت دیگه مونده بود برن ماشین بیارن از رو بازیکناش تو زمین رد شن تا داور خطا بگیره (sm2)
رفتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن مسی احتمالش صفر نیست اما خیلی به صفر نزدیکه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بره هم میره psg
اومدن خوزه به بارسا خیلی محتمل تره تا رفتن مسی (sm120)نقل قول:
به درد مربیگری تو ایران میخوره (sm120) خوراکشه (sm120) دست های پشت پرده (sm2) اگه تو ایران بود هر روز جنجال ، میخندیدیم(sm120)نقل قول:
هنوز تازه از خواب بیدار شدم ! دیشب تا 8 صبح بیدار بودم (sm120)نقل قول:
دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]