خودش وا رفته (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خودش وا رفته (sm59)
پیدا کردم خودم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه... تِم ایرانی داره... اونا که صدای ویولون دوس دارن دانلود کنید گوش بدین:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)
فربد پیمان اینو ببینید
(sm50)
عکس پروفایلت(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط love sick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکارلتِ جذّاب (sm19)
پیمان
گیتارو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm174)
وقتی زلیخا میشوی از ناز میترسم
من یوسفم، از دکمه های باز میترسم
خیلی منتظر این آلبوم بودم(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم ولی بیشترشون بدون کلامه فربد جان تک و توک وکال دار میزارم
بنابراین اونایی که وکال داشته باشه را مشخص میکنم و مینویسم وکال ترنس (sm120)