اوی رسول دیوث چرا از دمو تشکر نکردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوی رسول دیوث چرا از دمو تشکر نکردی(sm2)
با یه دمو هم میشه التهاب تاپیک رو کم کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردمت(sm2) تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو همین دمو زو بذار بعد بنویس شادمهر و زانیار.بگو اون که صداش شبیه سیروانه شادمهره سرما خورده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی بودن جدا،من کلا ادم فان و سرگرمی طلبیم.خشک نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا همه اومدیم اینجا که تفریح کنیم
منم میکنمت،بلاک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستمت رو وبلاگای طرفداری هم گذاشتن(sm59)
اون که اره خودت میبینی من زیاد شوخی میکنم و سعی میکنم شاد باشم . من خشک میکنمت ولی(sm2)نقل قول:
ولی الان ازت یه کار خوب میخوام اگه به شوخی گرفتی که هیچ
کسی نمیدونست ؟
دیوث خب یه تیکشو گوش دادی که گفتی خوب بود.شوخی چیه.اگه میخواستم شوخی بگیرم که همون 4 ساعت پیش زده بودمش.ولی یه نکته هم بدون که من تازه 4-5 روزه دارم اینکارو میکنم منم حدم تا یه جاییه.انتظار ممسی نداشته باش الان از من!نقل قول:
ممسی در قافیه ممه هست(sm2)نقل قول:
منجستر صعود میکنه
شنیدم ممه تیر رفته پروتز کرده سایز90(sm2)نقل قول:
اشترم هر ابزاری بوده خب تو منوی ویندوز میشه برگردوند.حالا کدوم ابزار بوده نمیدونم
سلام امیر(sm10)
خبری از آلبوم های شادمهر نشد؟
امیر اون کاری که قبلن صحبتشو کردم باهات فردا شب یا من یا خودشون میفرستن
گل (sm35)
داداش اگه دلت هوای البوم جدید کرده نترس.به خودم بگو تا تمامه البوم پاپ کرن رو برات ریمیکس کنم بشینی گوش بدی و لذت ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هرکدوم ترک ها هم 2 تا برات ریمیکس میکنم.یکی ریمیکس،یکی اسکتندد ریمیکس(sm2)
زدددددددددددددددددددددددد ددددددد منچستر زدددددددددددددد
امیر هستی ؟
گل (sm54)
خوووورد واااااااااای
ریال 8 تا زده (sm2)
با توجه به استقبال از میخواستمت الان داره دانلود میشه(sm59)نقل قول:
یک کاسه بخورید آش.به همین خیال باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینحوری که داره پیش میره نمیدونم چرا به این البوم زیاد امید ندارم(sm172)
استثنا این یه مورد رو تایید داداش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی چند سالته ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بالا گزینه window رو بزن بعد paths
خب راست میگه دیگه آیندهوون ببره منچستر ببازه منچستر فرت میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم .نصف شبی انرزی دادی.دمت گرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببندنقل قول:
من از روز ازل دیووانه بودم ... (sm181)
نوکرتم (sm118)نقل قول:
سن وسال مهم نیس.سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام، اول سلام رو میگنا (sm120) من میگم تو بگو اره یا نه ؟ ۱۵ ؟ (sm120)نقل قول:
منچستر فرت شد (sm2)
اه باخت بره گمشه فن خال اشح کوپیوغلی
به منم انرژی میدی (sm14)نقل قول: