پاره کردی ما رو با نظرسنجیات
نمایش نسخه قابل چاپ
پاره کردی ما رو با نظرسنجیات
چه نظر سنجی مزخرفی (sm176)
حالم به هم خورد (sm176)
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به من چه تو گشاد بودی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو که نیست سنگ پای قزوینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میبینی بچه ها میرینن بهت خودت بفهم که نظرسنجی هات به درد نمیخوره
چرا هی قمبل میکنی که برینن بهت؟
چون که به یون مبارکت مربوط نیست برو عمو برو من موندم چرا امیر میزاره بچه دبستانی بیاد تو فروم عرض وجود نحسشو با زر زدن تو تاپیکا اعلام کنه برو عموجون برو حیف که فقط تو فضای مجازی زبونت درازه الان اگه جلوم بودی قشنگ جرت داده بودم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جلوم بودی که حاملت میکردم دوست عزیز با این تاپیکای تخمیت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]