باید در تاپیک گزینه گیری میگفتید من که 2 روز وقت دادم . الان دیگه نمیشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید در تاپیک گزینه گیری میگفتید من که 2 روز وقت دادم . الان دیگه نمیشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احترام , علی رغم ملودیهای خوبی که محسن یگانه زده ولی حقیقت امر اینه که محسن یگانه فعلا در جایگاهی نیست که با این عزیزان رقابت کنه .
سیاوش قمیشی - علیرضا افکاری - شادمهر(sm93)
يعني محسن يگانه از يراحي و افکاري کمتره نزن اين حرفو اگه يگانه نيست پس افکاري و يراحيم نيستند برادر من
علیرضا افکاری و مهدی یراحی درخواست زیادی داشت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amooo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون.اما کمی سخت گیری میکنید.حداقل از یراحی و فرزین که بهتر هستند.لطف کنید اضافه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه رو دوست دارم، ملودی های خیلی خوبی هم ساخته و میسازه ولی یه لول پایین تر از افکاری و یراحیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amooo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم یه لول بالاتره فکر کنم شما سوکوت رو نشنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی رای .
من تک تک آهنگاشو شنیدم، سکوت یه ملودی تقریبا معمولی داره، بهترین کارهای محسن سطحش از سکوت خیلی بالاترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی علیرضا افکاری کارهایی مثل دنیای این روزای من، عاشقانه ها، فصل تازه و... داره که هر کدوم سطحش به مراتب بالاتر از کارای محسنه...
همینطور مهدی یراحی هم ملودی های فوق العاده ای مثل تصویر رویا، آلبوم بی خوابی، قطعه بن بست و ملودی های آلبومهای خودش داره که اونام فوق العادن...