تا 4k که من با tv بازی BF4 رو بازی کردم اینجوری بود (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا 4k که من با tv بازی BF4 رو بازی کردم اینجوری بود (sm132)
یعنی منی که رزولیشن مانیتورم 1440x900 هستش ویدیوی 4k و 8k هیچ فرقی توش نمیکنه؟(sm54)
از نظر رزولوشن هیچ فرقی نداره... فقط میمونه بیت ریت ویدیویی که اگه مثلا 20 مگ باشه... از اون ور یه 1080 با همون بیت ریت هم داشتی باشی، این دو تا هیچ فرقی حس نمی کنی روی این مانیتور!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپ جدید مجید کاظمی هم 1440p بود که تو رسیور پخش نکرد و فقط تو کامپیوتر بالا آورد (1440 4k هست؟)
نُچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ربطی نداره... با کوچیک کردن یه مقدار از جزئیاتی که توی فیلم خوب تبدیل نشده یا افت کیفیت داشته به چشم نمیاد، همین... مثلا فرض کن سایه یه آدم یه خرده شطرنجی (خیلی جزئی) شده باشه، توی حالت فول اسکرین به چشم میاد ولی وقتی کوچیک کنی قابل تشخیص نیست، نه اینکه کیفیت بهتر بشه.... فقط قابل تشخیص نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا چقدر بگم هنوز تی وی 8k توی بازار نیومده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
4k=2160Pنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگ 85 اینچ یو.اچ.دی ، 120 میلیون ناقابل (sm74)