(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)تلفیق ممر و پراگسیو و مشتی ماشاا .. و کلوچه(sm54)(sm1)
تبریک میگم ممرم(sm120)
به امید ریلیز البوم(sm19)
این ضایعه عظماء رو به همه دوستان و خانواده محترمشان تبریک عرض می نمایم (sm59)
(sm137)
نوید جان متن عالی بود(sm2)
آقا کلوچه منو بدید باس برم (sm120)
خواهش (sm176) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ممر صحبت كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط اعلام كردم (sm120)
من علاوه بر کلوچه جارو هم می خوام (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب عرض تشکر ویژه از نوید جوکر خودمون که با اینکه اهنگ بغض پلی بود و تو حس بود و شکلک گریه میزاشت این متن بسیار فرح بخش رو تنظیم کرد(sm2)(sm127)
تولدت مبارک ممر(sm10)
کلوچه من رو بده من برم(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]