بایوس رو اپدیت کردم قبلا البته به اخرین ورزن موجودنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بایوس رو اپدیت کردم قبلا البته به اخرین ورزن موجودنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میگم اقا شوخیم چیه به تومن چهارصد پونصد هزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون مدلی رو که گفتن دوست عزیزمون اگر آشنا داشتی باشی میتونی ازش 400 هزارتومن بخری فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخرش و حالشو ببر (sm70) یک دعا هم واسه ما کن
اره الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم اقا ما رفتیم ولیعصر تا شب (sm155)
خوب پس مشکلی نداری چون داخل سایت در قسمت ساپورت زده سری fx قابل پشتیبانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ما رفتیم پیداش نکردیم یعنی موجود نداشتند موند ماله یک شنبه دیگه(sm25)
فدای سرت (sm120) مهم نیستش یک مدل پایین تر یا بالاترش رو هم میپرسیدی خوب(sm70)نقل قول:
اتفاقا پرسیدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مغازه دار گفت اینی که خودت انتخاب کردی حرف نداره عجله نکن چند روز دیرتر بهتر از این که بعدا پشیمون بشی(sm50)
گفت اگه اینو بگیری تا ده سال دیگه سیستمت نیاز به هیچ تغییری دیگه نداره(sm59)
اقا دو سوال دوباره
من سی پی یوی که دوستم گفت تهیه کردم البته با د وهسته بیشتر تهیه کردم
1.تو صفحه دسکتاپ 9 هسته رو نشون میده
2.تو مای کامپیوتر که اصلا سی پی یوی قبلی رو نشون میده
3.تو تنظمات همون طور که تو عکسم میبینید چرا زده اینتل سمت راست
میشه بگید مشکل از کجاست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)