الان سونی موزیک میره شکایت میکنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان سونی موزیک میره شکایت میکنه(sm2)
الان خارجی ها میان اینجا البومو دانلود میکنن چون تو جهان از فردا پخش میشه (sm2)
تا ابدش کمه قبول نیست (sm2)
آلبومی که به سونی موزیک تحویل داده شده برای پخش جهانی اینه :(sm2)
1- تا ابد
2- تا ابد ( electro mix )
3- تا ابد ( club mix )
4- تا ابد ( extended mix )
5 - تا ابد ( extra mix )
6- تا ابد ( house mix )
7- تا ابد ( progressive mix )
8 - تا ابد ( نان استاپ )
9- تا ابد ( مگا میکس )
10 - تا ابد ( بی کلام )
11 - تو که با من باشی
(sm2)
برادر این البوم 2 سال پیش ساختش تموم شده و تو مجوز گیر کرده بود اگه با ذهنیت گل افتابگردون 15 سال پیش مقایسه می کنی اصلا گوش نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای سگ توو روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چرت بود
همون بهتر تعطیل شد
هر سالی میخواد ضبط شده باشه ربطی نداره من داره افت و میگم امکان نداشته من البومیو با ین سرعت بزنم بره ترک بعدی......بهتره منطقی دفاع کنی...بهترین گروه موزیک ایران بوده این چه البومیه ؟ البوم قبلی باز قال دفاع تر بود
حیف 37 مگابایت همون شب دانلود کنید بهتره....
دوستان عزیز گوش کنید و کاری به نظر دیگران که برای تخریب اریان هست توجهی نداشته باشید