کجای نصب مشکل داری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجای نصب مشکل داری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مثل وحید، بعد از نشون دادن لوگوی ویندوز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alinafas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید دیوث اولا به لینکی که دادم برو (sm120)
[QUOTE=alinafas;325159]لپ تاپ نیست، روی pc میخوام نصب کنم آنتی ویروس اوریجینال هم دارم... کلا من یوزر تمام حرفه ای کامپیوترم... کاربر مبتدی نیستم... هر cd این اتفاق نمیفته فقط همین ویندوزهایی که گفتم... مشخصات سیستم: CPU: Intel Core 2 Dou 3.0 GHz RAM: 2*1 GB + 2 GB Graphic: Asus Nvidia Geforce GTX 720 2GB GDDR5 H.D.D: 2+1+1 TB POWER: 600 W Greenنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا با مشکل من فرق داره ولی بذا ببینم میتونم بایوس سیستم آپدیت کنم یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلم یجور دیگه بود
موقع زدن یه دکمه که بره تو بوت کیبورد عمل میکرد حتی فک کنم اون خطشم پر میشد بعد قفل میکرد
بعد یو اس بی کیبور رو از یو اس بی به پی اس تو تغیر دادم با اینکه تو مادر بورد تیک یو اس بی فعال بود و تو ویندوز های 7 و حتی اکس پی هم با همین یو اس بی اوکی میکردم تو 8.1 با پی اس تو نصبش کردم(sm2)حالا میخوای یه تست بکن(sm132)
اگه به توصیه امیر عمل نکنی
مجبوری به توصیه الیوس عمل کنیا(sm2)
سگ مورتوض برینه تو حرف زدنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تاریخ عضویتت خجالت بکش(sm2)
درست شد (sm135)
الان داره نصب میشه...
من یه مدت پیش کیسمو هم عوض کرده بودم (فقط کیس خالی)... front usb و front reader رو که از مادربورد جدا کردم درست شد (sm51)
اینم بگم کیسی که گرفتم از این مارک الکی ها نیستا... Green X+ Eagle هست ولی بازم اینجوری شد...
قبلش هم بایوس مادربورد آپدیت کردم ولی فایده نداشت... (sm132)