سلام ، دوست عزیز لینک ها سالم نیستش و نمیشه دانلود کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، دوست عزیز لینک ها سالم نیستش و نمیشه دانلود کرد
من چک کردم مشکل نداشت ارور چی میده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط harvardh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1985-2 Let's Talk About Love
حجم 854 مگابایت(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دانلود بصورت تک تک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اوبیِ(فخر فروش(sm29)) من که نمیدونم اون اهنگی که گذاشتی برا کدوم البومه خودت که ادعات کیونتو پاره کرده لینکشو بده(sm29)(با نهایت احترام(sm59)(sm176))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . . .خیلی خیلی مممممممممنون
ای کاش موزیک ویدیو گروه مدرن تاکینگ رو هم می ذاشتین.کلی تو بچگی ها با هاش خاطره داریم
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد نوزدهمین سال شدم (sm120) 19 سال پیش چند سالت بود ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گشادی هستی باز تو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لینکاشو واست پخ میکنم
فقط انتظار نداشته باش واست سی دی ریپ کنم (sm70)
احسان جان اگه ممکنه آلبوهای بلو سیستم(دیتربوهلن) رو هم بذار . ممنون
امکان آپ آلبوم ندارم . شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست آهنگ برتر بلو سیستم ( به نظر خودم ، هر چی که به ذهنم رسید ... )
ترتیب رعایت نشده ...
1-love me more
2-gongester love
3-under my skin
4- Do You Wanna Be My Girlfriend
5- magic symphoney
6- love me on the rocks
7-deja vu
8-lucifer
9-romeo and juliet
10-dr mabuse
11-dont do that
12-laila
13-walking on rainbow
14-body to body
15-only with you
16-dam dam
17-i love the way you are
18-baby belive me
19-Big Boys Don't Cry
20-My Bed Is Too Big
موزیک ویدئوهای اورجینال مدرن تاکینگ و توماس و دیتر به صورت غیر رسمی در روسیه منتشر شده
روسیه آشنا ندارین ؟(sm120)
... My bed is too big , Too big without YOUنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا Modern Talking چیز دیگری بود ، هیچ کدوم به تنهایی (چه Diter ، چه Tomas ) حتی به نظر خودم به 10 % , Modern Talking هم نتونستن برسن ، حتی خیلی هم سعی کردن همون سبک رو کار کنن ولی ...
یه چیز دیگه هم هس ، اونم اینکه تو سال های 70 ، 80 آلمانی ها کارهای فوق العاده ای داشتن مثل ، Alphaville , Sandra , Bad Boys Blue , C.C.Catch , Enigma و خیلیای دیگه