پیشنهاد بهتر نبود؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد بهتر نبود؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل تاچ نداره؟ همه میگن مشکل تاچ پیدا میکنه ..من بین این و g750 و سونی aqua و m موندم...اولویت اصلیم عکس برداری و کیفیت صفحه وبعدش پردازنده
واسه سایز بزرگتر برم l80 بگیرم یا همین خوبه؟ البته باتری l80 بیشتره ولی صفحه نمایشش بزرگ هست خوشمان میآید (sm120)
فکر کنم وا ویلا لیلی درستر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا جی 750 حرف نداره........پردازنده 8 هسته........دوربین سیزدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارویی که یوزرش yaran هست فکر کرده خیلی بانکمه شاعر میگه گوله نمکش رو ...(sm27)
چی شده مگه درست حرف بزن ببینم دردت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm142)
خودت بهتر میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من نمیدون والا شما بگو دیگه (sm132)نقل قول: