اکانت دوم اونی که لول 90 داشت رو میگم اقا من دارم میفروشمش خریدار نبود؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکانت دوم اونی که لول 90 داشت رو میگم اقا من دارم میفروشمش خریدار نبود؟ (sm120)
7نگاه کنید الان دیوار ها در سطح خوبی هست و همه چیز تقریبا آپگیرد هست (sm120) مپ هم به صورت حرفه ای چیده شده فقط هرچه سریعتر اگر میخواهید بگید چون مشتری واسش هست
(sm120) ملت باور کنید این اکانت من چشم پاش در اومده تا این شده که با دراگ 3 میزنن تو وار 100 نمیتونن بکنن (sm98)
ببخشیدا ولی اون طرف خیلی ابله بوده که با دراگ 3 صد درصد نکرده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اقا برو شما مشتری نیستی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواستی راهش رو هم بهت میگم چطور میزنمش اونم با دراگ دو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخرش (sm120) بعد باهاش هرکاری خواستی بکن (sm120) 90 تومن هم فروش رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 میدی من میخرم(sm120)
یک لول 8 دارم بهت میدم 1000 تومن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همین رو میخوامنقل قول:
15 خیرشو ببینی(sm120)