سلام علیکم همه تبریک گفتن منم تبریک میگم خخخخخ تولدتون مبارک باشه و ... همین دیگه(sm70)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام علیکم همه تبریک گفتن منم تبریک میگم خخخخخ تولدتون مبارک باشه و ... همین دیگه(sm70)(sm127)
گاو و الاغ و اردک
کبریت و گاز و فندک
جوجه و مرغ و لک لکتولدت مبارک(sm2)این کیک رو هم اوردم بزنیم به بدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد جفتتون مبارک ... خب امشب برنامتون کجاست ؟؟؟ کجا بیایم کیک بخوریم ؟
تقدیر و تشکر فراوان میکنیم از دست اندرکاران این مراسم ، مخصوصا آقا صابر که ما رو مصتفیز کردن و توی گروه کور امشب راه دادن (sm120)
رفیق عشقیا چیه باز
یعنی با هم در رابطه هستن
خب ایشالله عروسیشون
دهنت سرویس نوید نصف دخترای اینجا رو سعی کردی باشون دوست شی
خانوم من فضول نیستم ولی این نوید قبل شما با پنج شیش نفر دیکه هم دوست بوده(sm2) من چندین ساله میشناسمش میکی نه یه نکاه به تاریخ عضویتم بنداز(sm70)
بهرحال تولدتون مبارک
تولدتون مبارک /
خرس گنده شدن هنوز تولد میزنن براشون(sm2)
تولدتون مبارک (sm127)(sm10) از طرف روح باران(sm2)
مخ نازنین رو هم مخواست بزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا دیر رسیدم تموم کرد(sm120)... ایشالا سال دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید رو بیشتر دیدم ، نوید عزیز ، دوست خوبم ، تولدت مبارک ، عمری با عزت و سلامتی آرزو دارم
آتریسا اسمش آشناست ،شما هم زادروزتون خجسته ، مانا و شاد ، با سلامتی و شادی ،مسیری هموار