صنایع چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صنایع چی؟
خود من ارشید منهدسی شیمی گرایش طراحی فرآیند خوندم . البته با پارتی رفتم سر کار(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شغلش چیه چه کار میکنید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه شرکت خصوصی کار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب چه کاری میکنید؟ دانشگاه مهم هست؟ مثلا شریف یا آزاد؟ (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاد (sm25)نقل قول:
اصلا مهم نیست دانشگاه
مهم داشتن پارتی و سابقه کاره
خوب الان شما چه مهندسی به نظرتون خوبه بازار کارش؟(sm10)نقل قول:
آقای که با پارتی رفتی سر کار خجالت نمی کشی.... یه تاپیک بزن تا اونجا کل کل کنیم... تاپیک های مردم را خراب نکنی.. لنگی خرابی درست کن(sm59)نقل قول:
توی شرکت خصوصی چه کار میکنید دقیقا چون من از این رشته چیزی نمیدونم یک توضیح اگه میشه بدید
میگم بستگی به شهر و بازار کار و البته شانس و پارتی دارهنقل قول:
شیراز باید ببینی بازار کار رشته های مهندسیش چطوره