این دانلودها دات کام ریده با این طرز قراردهی لینکا (sm3)
من اگه جاشون بودم منظم با همه کیفیتا پیش میرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این دانلودها دات کام ریده با این طرز قراردهی لینکا (sm3)
من اگه جاشون بودم منظم با همه کیفیتا پیش میرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب عزیز من انکود فایلا طول میکیشه خب حجم فایلام کم نیست کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط موندم این چجوری فایلارو تبدیل به رَر میکنه که حجمشون بیشتر از فایل اولیه میشه :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ریکاوری داره خب دانیال !!
اخه وقتی لازم نیست تبدیل به زیپو رر شه چه فایده ای داره ؟؟؟ اون برا وقتیه حجم فایل بالای یه گیگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان فرمت اصلی رو میذارم هم کم حجم تره هم مشکلی نداره توی دانلود و اکسترکت
آره ولی اون چیزی که میگی در صورتی بود که برای قسمت سوم ، HD TV Rip x265 نمی اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه منظورم شدی آقا دانیال؟
نه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ترتیت اواویت داره کم حجما اضافه میشه دیگه :| اول کم حجم نسخه معمولی بعد کم حجم 720 دیگه :|
در ضمن نسخه معمولیش نسبت به نسخه معمولی سایتای دیگه خیلی کم حجم تره و با کیفیت خوب
درسته ، کار بیهوده ای هستنقل قول: