نمیخوام با همین شمشیر لیزری میکنمتا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیخوام با همین شمشیر لیزری میکنمتا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عینکمو جمع میکنم میزارم تو قابشم بعد میکنم توت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خادی بودم تو رو نقل کردم(sm120)
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمشیر لیزری تو نگه دار واسه روز مبادا که من نیستم خودتو ارضا کنی باش یعنی تا ته ببریش به خودت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونو که تو کونت گیر کرده همین الان کردم توش کونتو بده باش خودمو ارضا کنم(sm2)نقل قول:
درخت توت دیدی حالا ؟ (sm25) خیلی کلفته (sm30) ن دیگه جا نداری(sm51) ....... فک کنم دسته بیل کافی باشه برات (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس ها تاپیک را به باد میدید با این لفظ کلامتون (sm51)
تقصیرت خودته دیگه(sm30)نقل قول:
تقصیر خودشه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا کی از دندون پزشک و دندون و عصب کشی این چیزا خبر داره یه ماه دارم درد دندون تحمل میکنم (sm81)(sm178)(sm3)
چند تا دندون دارم سمت راست قسمت پایین یه ذره سیاه شده باید بکشم یا پر کنم یا عصب کشی ؟ من نمیدونم یک بیاد توضیح بده چقدر خرج برمیداره