شما لطف داری (sm19) ما تا زنده ایم شادمهری هستیم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lovely__boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما لطف داری (sm19) ما تا زنده ایم شادمهری هستیم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lovely__boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم ما میایم بخاطر خاطره هامونه وگرنه دیگه نسل جدید سراغ اینطور فروم ها نمیاد (sm54)
فدایی داری هادی عرشه ای(sm127)(sm2)(sm81)نقل قول:
اینا راست میگه من شخصا با اینکه عضو فیسبوک بودم ، اما اینجا را ترجیح می دادم تا این که روزی باران رفت و هر چقدر گذشت دیگر نیامد و من رفتم فیسبوک و الان اعتیاد بیشتر دارم به اونجا و اینجا کمتر مهمه برام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین (sm81)این حسین خودمونه (sm81)تو چقدر نامردی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا عجقم؟من بر عکس بعضیا از فیس بدم میاد کلا نمیرم (sm81)نقل قول:
(sm81)
(sm127)
فیس هم از تو بدش میاد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال (sm74) چطوری دوست قدیمی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم خدمت الدنگ (sm81)نقل قول: