این بازی دیگه قدیمی شده ولی اون موقع یه پچ xlive داشت میریختی تو محل نصب بازی درست میشد ... یه سایت بود قدیما p30source.com اگه زنده باشه توش سرچ بزن داره
نمایش نسخه قابل چاپ
این بازی دیگه قدیمی شده ولی اون موقع یه پچ xlive داشت میریختی تو محل نصب بازی درست میشد ... یه سایت بود قدیما p30source.com اگه زنده باشه توش سرچ بزن داره
بیا پیداش کردم اینو بگیر بریز تو محل نصب بازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم فعلا که درست شده(sm127)
(sm120) فکر کنم آخرای نصب شدنش تو مرحله نصب بوده زدی اجرا بشه ایکون اومده رو صفحه (sm70) الان بازی Gta V اومده دوست داشتم واست بگیرم حیف نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاخ باز پیدات شد(sm120) نه خیر دیگه اینقدرا مثل شما ادعامون نمیشه که نتونیم یه بازی نصب کنیم gta V هم خودم بخوام میخرم نیازی به زحمت شما نیست شاخ جان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]