@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر دوباره اونجوری شد
در جواب اون دستمون ورژن جدیدم نصب کردم درست نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر دوباره اونجوری شد
دکتر دوباره اونجوری شد
فوق دکترا هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه !! مشکل از کوکی و رجیستری باید باشه
اینم امتحان کن :
tools > options > advanced > network > settings > no proxy > ok
ببینیم چی میشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال درباره اندروید
بازی رو نصب کردیم دیتاشم درست ریختیم
زبان بازی رو که انتخاب میکنم لود میکنه بعد صفحه سیاه میشه
ولی وقتی لمس که میکنیم گزینه ها انتخاب میشن ولی تصویر نیس
مشکل از چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
help(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ و ساعت ویندوزت رو درست کن
دمت.اوکی شد(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی رایتر سامسونگ دارم خراب شده.قبلا خودم داغونش کردم
از این هاردا همراه 500 یا 1 ترا قیمتش چنده؟کدوم مارک بهتره؟
یا دی وی دی رایتر نوش چنده الان.مچکر..
تعریف Adata و western رو زیاد شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی رایتر نظر منو میخوای pioneer بگیر البته سونی و ایسوس هم خوبه . قیمتاش بین 65 تا 75 تومنه