سلام دوست خوبم آقا حمید HAMID
از این عکس دورهمی طبیعت آهنگ تصویری ستار رو اگر دارید لطفا بزارید . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا علی . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست خوبم آقا حمید HAMID
از این عکس دورهمی طبیعت آهنگ تصویری ستار رو اگر دارید لطفا بزارید . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا علی . . .
به درخواست دوست خوبمون mohsen14214
پیداش نکردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست خوبم آقا حمید HAMID تشکر می کنم بایت زحمات بی دریغ شما (sm10)
درخواستی داشتی داشتم موزیک ویدیو آب رو با کیفیت مطلوب رو بزارید . . .
کلاً موزیک ویدیو های ستار همین اینهای بود که آپ کردید ، یا باز هم هستند . . .
منتظر جواب هستم . . .
یا علی . . .
موزیک ویدیو آب به درخواست دوستمون محسن
720p
1080p
سلام
با توجه به اینکه تاپیک مخصوص کلیپه در صورت امکان لطفا ترانه چشمای تو از ستار در فیلم گلهای کاغذی رو میخواستم با کیفیت بالا نه اینی که تو ی نت هست ممنون میشم بزاری
یافت نشد (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi77 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافت نشد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست خوبم آقا حمید HAMID تشکر می کنم بایت زحمات بی دریغ شما (sm10)
درخواستی داشتی داشتم موزیک ویدیو هلندون رو با کیفیت مطلوب رو بزارید . . .
کلاً موزیک ویدیو های ستار همین اینهای بود که آپ کردید ، یا باز هم هستند . . .
منتظر جواب هستم . . .
یا علی . . .
ویدیوهای ستار خیلی بیشتر از این هاست و سر فرصت مناسب هرچندتاشو که پیدا کنم میذارم ولی در مورد آهنگ هلندون من که تا بحال چنین آهنگی از ستار ندیدم (sm77) هلندون همون شخصیت عروسکی بود که تو شبکه شبخیز بود ولی نمی دونم برای اون آهنگ خونده یعنی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]