داداش دستت خیلی خیلی درد نکنه. (sm10)
فقط یه سؤال: چطوری حجم به این زیادی رو آپلود کردی؟ مگه چه اینترنتی داری؟! (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش دستت خیلی خیلی درد نکنه. (sm10)
فقط یه سؤال: چطوری حجم به این زیادی رو آپلود کردی؟ مگه چه اینترنتی داری؟! (sm132)
با سلام و خسته نباشید، سریال ایتالیا ایتالیا که گذاشتید لینکش خرابه و میگه که فایل موجود نیست میشه درستش کنید.سپاسگزارم
خیلی ممنونم از شما که سریال دائی جان را گذاشتید ولی چرا من نمیتونم با دانلود منیجر دانلود کنم . منیجرم قدیمی و البتّه دائمی کردم و شمارا ه سریال نمیخواد و آپدیت هم نمیشه ولی از سایتها همیشه میتونم راحت دانلود کنم
تو چه مرحله ای مشکل داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش حداقل تبدیل می کردی حجمش کم شه.(sm178)(sm178)(sm178)
[QUOTE=H A M I D;525994]سریال ایتالیا ایتالیاممنونم آقا حمید گل اگه میشه مانند دایی جان ناپلئون دوباره آپلود کن روی همان سرور 4اپلود
کیفیت 480p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ایتا لیا ایتالیارا میپسندم دیدنیه
چون من با ایکس پی کار میکنم ورژن 11 را نصب کردم فعلأ حلّه
ممنونم امیدها و امید ما
چون من با ایکس پی کار میکنم ورژن 11 را نصب کردم فعلأ حلّهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم امیدها و امید ما
سلام..کیفیت چجوره اگه کسی دانلود کرده..
یه اسکرین شات لطف کنید ممنون میشم..
ببخشید مزاحم میشم بدنبال سریال ایرانی آدم کاغذی با بازی پرویز کاردان هستم ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]