اگه داريش هر دو معرفي كن دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه داريش هر دو معرفي كن دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام محمدحسین.نقل قول:
Pc باشه بهتره.
کامپیوتر که به شدت نیاز دارم خودم ندارم هیچ برنامه ای . موبایل دارم آهنگ بزاری ویدیو برنامه Vivavideo تو بازار هست سرچ کن من با این برنامه ویدیو درست میکنم
سلام والا خودم نیاز دارم فکر نکنم کسی داشته باشه اگر کسی داشت حتما بگو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما.نقل قول:
(sm19)
دوستان (sm81)
تبدیل آهنگ ها به اون صورت با برنامه ی افترافکت انجام میشه.
اما کی بلده؟
(sm2)
یکی بیاد آموزش بده چجوریه (sm55)
(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا صادق بلد نیست؟
(sm128)(sm128)(sm128)