تنکیو وری ماچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنکیو وری ماچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.داداش نمیشه لینکارو به ما هم بدی ؟لینکا دانلود چاووشی که گذاشتی توی پروفایل اقا مجتبی...نقل قول:
درود، هر جا صلاح میدونی آپ میکنم یه وری که همه بچه های فروم بتونن حالشو ببرن.
من از ۸۲ که با چاوشی آشنا شدم اینا رو یکی یکی و با وسواس جمع کردم.
توی تورنت بذارم خوبه واستون؟
به من یاد بدین چطور میشه یه تاپیک جدید باز کنم. تا اینا رو بذارم.
Salam ye ahang dare tranc ke to ahang ham mige nilofar ono dariنقل قول:
Salam ye ahang dare tranc ke to ahang ham mige nilofar ono dariنقل قول:
داداش درود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط schahrouz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
uploadboy.com
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورنت ی مقدار مشکله از ش دانلود کنیم...این 4 تا مثلا خوبه..ببین کدومشو راحت ترین...ممنونم ازتون...واسمون آپ کنید...شرمندمون میکنی..
ااااااعععععععع(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط schahrouz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا جون من اینارو آپ کن من اگه بخام اینجوری درس کنم سالها طول میکشه(sm74)