(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مهدی یراحی توی این چند ساله خدایی خیلی پیشرفت کرده هم از لحاظ آهنگ سازی هم ملودی خیلی خوب داره جلو میره
حیف.عمرا امسال بیاد
ماه بعد میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ماه بعد بیاد من واسه تو جهیزیه میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
"تو که میرفتی"
بزودی در آلبوم آینه ی قدی ...(sm50)
@ayeneyeghadi
+ ضبط آلبوم به پایان رسید
+ گوینده تیزر آلبوم استاد ناصر طهماسب
+ تاریخ انتشار احتمالی بهمن ماه اعلام شد
Instagram.com/mehdiyarahi
Instagram.com/ayeneyeghadi
(sm50)
ترانه : رضا شاهیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم : اسحاق اسدبیگی
میکس : گوشان حداد
کل البوم یه طرف اون صدای طهماسب که رو تیزر حرف میزنه هم یه طرف :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شکل عجیبی صداش میگیره ادمو . من تیزر البوم مثل مجسمه رو از خود البوم بیشتر گوش دادم :))
اونجا که میگه حرفی از من نیست ، حرفی از تو نیست ، سخن از ماست ...
منم همون موقع نظرم این بود اون دکلمه اگه رو کار اصلی هم میومد واقعا عالی میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یه بار اومدم خودم بذارمش رو کاره اصلی به یه جاهایی هم رسیدم ولی ولش کردم
قطعه شالگردن یکی از آهنگهای آلبوم آینه ی قدی میباشد .