قطعه مغلوب ،کاور کار سازش نبود ؟
در کل البوم بسیار خوبی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
قطعه مغلوب ،کاور کار سازش نبود ؟
در کل البوم بسیار خوبی بود
نه دوست عزیز بحث کاور نیست.کاره خودشو که نمیشه کاور بکنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behi3461 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم مغلوب حال و هوای تیتراژای ماه عسلو داره و منو به قدیم برد.
هرجای دنیایی.سازش و بغض تو
منظورم همون بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت ویو و فلک تا ساعتی دیگر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار گرفت
خوشی ها تو هم از خودت نقل قول میگیری (sm120)نقل قول:
باقالی بیسواد اگه نفهمیدی منظورم چی بوده تا اخره عمرتم نمیفهمی توصیح فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه نصیحت میکنم ساقیتو عوض کن(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
بفرما با طعم گیلاس طعم نعناش هم هست (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
مورد شور تاریخ تولدت را ببرن امشب شب تولدته (sm2)(sm2)(sm2)
بابا از این تاریخ تولد من بکش بیرون من نمیدونم کدوم خری بهت گفته سرویس کردی منو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت گاف دادی یادت نیست فرشته ترسناک طالعت شد یادته (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]