از بچگی کاراش یهویی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بچگی کاراش یهویی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا انداحتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوسا من عکسو که ندیدم همیجور گفتم عجله داشتم بعدشم ششای سگو وا کنید اسم تراکا اولشه تو عکس نذاش ..
این مردک نحس چرا ادد کردی تو گروه الدنگ(sm142)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم شک دارم شی هه شی نی شون قشنگ ندیدم حسش میپره .. :l
کلم کـیری شد الی کدوم گوریه بابا ..
تو را که بست به گاری،
که روزمزد عذابی؟
لگد زدند به شیری
که صبر، غرش او بود!
شکست یوزپلنگی
که رام و آینهخو بود!
و از فراز دهانی
سقوط کرد عقابی...
دلیر ماندی و نان را
به خون زدی که نمیری
به هرزه پا ندواندی!
از این دوندگی آخر
چه میرسد به جماعت؛
جز آخوری و طنابی؟
مثلا ارشاد گفته کلمه هرزه کلمه مناسبی نیست با یک کلمه مناسب تر جایگزین شود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هومن خلعتبری تو پست موزیک ما کامنت زده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]