هرچی سریال دنبال میکردم تو این دو هفته تموم شدن : ((
اینم از قسمت آخر فصل 5 خیلی خیلی تخیلی!
امیدوارم دیگه فصل ششمی در کار نباشه !
چون واقعاً ناامیدکننده بودش ، حداقل واسه من!
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچی سریال دنبال میکردم تو این دو هفته تموم شدن : ((
اینم از قسمت آخر فصل 5 خیلی خیلی تخیلی!
امیدوارم دیگه فصل ششمی در کار نباشه !
چون واقعاً ناامیدکننده بودش ، حداقل واسه من!
من فصل 1 رو نگاه کردم یعنی ادامه ندم ؟؟؟؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Click4u [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا فصل 4 عالیه حتماً ببین، ضرر نمیکنی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل 5 رو هم باید تحمل کنید دیگه ، سوتی پشت سوتی من جمله انگلیسی حرف زدن دختربچه های یه شهر فقیر عربی! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Click4u [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"من جمله انگلیسی حرف زدن دختربچه های یه شهر فقیر عربی!" متوجه این جمله نشدم؟؟؟؟؟؟(sm173)
خُب الان توضیح بدم میشه اسپویل (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان هم که لو بره ارزشش رو از دست میده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فصل 5 که رسیدید متوجه افت شدید فصل 5 خواهید شد که اصلاً قابل قیاس با 4 فصل قبلی نیست./
سلام
فصل 3 و 4 دوبله فارسی سانسور نشده میخوام کسی داره؟(sm54)
نقل قول:
سلام سایت تاینی مویز و ایران فیلم داره، اگه خواستی بگو تا برات از تاینی لیچ کنم روی آپلود سنتر بعد لینکش رو بهت بدم دانلود کنی؟
آره دمت گرم کیفیت 720نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال خوب میخواید
13 دلیل چرا- پایان فصل اول
فارگو - در حال پخش فصل سوم
بهتره با ساول تماس بگیری - در حال پخش فصل سوم
من خودم از قسمت 5 فرار دیگه حال نکردم ببینم
پیام خصوصی فرستادم.(sm72)نقل قول: