خوش به سعادتت آقا رسول. نیم ساعت دیر جنبیدم بخاطر افطار وگرنه زودتر آپ میکردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش به سعادتت آقا رسول. نیم ساعت دیر جنبیدم بخاطر افطار وگرنه زودتر آپ میکردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز لینک آلبوم بعد از کسب اجازه از پرهام عزیز در تاپیک قرار گرفت. (sm10)
نقل قول:
نسخه ی ایتونز هم اگر پیدا شد لطفا بزارید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
با کسب اجازه از محضر دوستان عزیز پرهام و رسول لینک دانلود کیفیت آیتونز به همراه کتابچۀ دیجیتال آلبوم تقدیم دوستان میشه (sm10)
Download Link
Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zianaseh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستتون درد نکنه ، ممنون از شما و همه دوستان عزیز
(sm10)
آقا رسول لطفا فقط کاورهاشو که اسکن کردی تو یه فایل جدا بذار من دان کنم ممنون
@Resul و @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واقعا دمتون گرم خیلی حال میدید به بچه ها (sm15)(sm15)
درود رفیق، میشه لطف کنی و فقط کتابچه دیجیتالشو تو یه لینک برا دانلود بزاری؟ یا همینجا؟
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ، اگه منظورتون من باشم ، نه ، من اجازه این کارو ندارم ، این کیفیت آیتونز و فلک و کاور ها رو دوستان به اشتراک گذاشتن ، بهتره با خودشون در میون بزارین
سپاس
لطفا آلبوم های کامل Günel با کیفیت 320 کسی داره قرار بده، ممنونم.