دقیقا چه سرویسی با چه قیمتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا چه سرویسی با چه قیمتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما از نت شبانه همراه اول یا ترجیحا ایرانسل استفاده کنید این سرویس های مزخرف شبانه adsl رو بریزید سطل زباله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزییاتش رو هم صفحه قبل برای دوستم حسین گفتم.
سلام بهتره 100 گیگ مخابرات بگیری این فیلم با تکنو لوژی سه بعدی ببینی البته این نسخه اگه ریپ باشه نمی ا رزه ولی زده ترو اچ دی ارزشش و داره
36 تومن هزینه ماهیانشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 هزار تومنم هزینه شبانه رایگان برای یک ماه
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول دمت گرم عجب کیفیتی....
جدی میگم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ماله من که عالیه...شبی 40 گیگ راحت میشه گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ماه میشه 1200 گیگ(sm77)
آره خب بعضیاشون خوبن مثل مال شما ولی نه همشون منظور من درکل میدونی چی بود؟ که مثلا با هزینه 2 تومن میتونی 60 گیگ دانلود کنی البته توی سه ساعت سرعتش هم اگه شهرتون آنتن دهیش خوب باشه تا 5 یا 6 مگ یا بالاتر هم میره.(sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]