خو مگه چيه دوبله يا بدون دوبله چه فرقي داره مهم فيلمه ديگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خو مگه چيه دوبله يا بدون دوبله چه فرقي داره مهم فيلمه ديگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه دوبله درس حسابی باشه یه چیزی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوبله های جدید خیلی بی حسه
تموم مزه ی فیلم صدای دلقکه (sm120)
نه من دوبله بيخود نميگيرم دوبله حرفه اي هست(sm128)نقل قول:
حالا بهترین فیلم 2017 که دبدی چی بود (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم get out
والا نميدونم دنبال اينچيزاش نيستم خودم به شخصه از فيلماي علمي-تخيلي و هيجاني خوشم مياد.نقل قول:
صادق یه فیلم تخمی تخیلی شمشیری معرفی کن نگاه کنیم (sm30)نقل قول:
شمشيري ديگه چجوريه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مایه ای گیم اف ترونس دیگهنقل قول: