پرهام جان دم شما گرم (sm19)
فکر نمی کردم این آلبوم اینقدر قشنگ باشه. صدای خانم شیدا واقعاً زیباست
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
پرهام جان دم شما گرم (sm19)
فکر نمی کردم این آلبوم اینقدر قشنگ باشه. صدای خانم شیدا واقعاً زیباست
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشین ، آره انصافا صدای خوبی دارن ، آلبوم دیگه ای هم دارم از ایشون ، اونم سعی میکنم آپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم که خوشتون اومد(sm127)
خسته ام ، خسته ام ، خسته ام از این کویر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parham [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرهام جان کدام آلبوم رو داری؟ بگو تا منم آلبوم بعدیش رو بذارم (sm128)
لطفا آقا پرهام آلبوم پاپ ايراني دوست دارم خواهشا اگه آلبوم داري بزار ،از ليستي كه گذاشتم هيچ آلبوم موجود ازش نداري حتي يكي؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3 تا دیکه هم آلبوم دارم از ایشون ، 1. در فکر تو بودم 2. پنجره باز می شود 3. کوچه های بی نشان
ولی فعلا دم دستم نیست
آلبوم کوچه های بی نشان با حاله(sm19)
فقط یادم میاد یه آلبوم از مازیار عصری داشتم که اسمش اگه اشتبا نکنم نازنین بود (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedahmadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعن باید به خاطر این پست مفید تشکر کرد ازت. آورین آورین (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد (sm93)(sm15)
آقا پرهام آلبوم نازنين از مازيار عصري با كيفيت سي دي ارجينال يعني 320 و همراه كاور ها را لطف كنيد بزاريد ممنون.