سلام آقا هادی
با تشکر از زحماتتون،،،اگر از خانم افسانه (خواننده آلبوم شطرنج - انگشت نما و ....) و پرویز قدرخانی و ایرج حبیبی و بزم های کمتر دیده شده،، ویدیو دارید،،ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقا هادی
با تشکر از زحماتتون،،،اگر از خانم افسانه (خواننده آلبوم شطرنج - انگشت نما و ....) و پرویز قدرخانی و ایرج حبیبی و بزم های کمتر دیده شده،، ویدیو دارید،،ممنون میشم
از این خواننده ناصر صبوری. یه اهنگ هست به نام فاطی جان. لطفا اگه کلیپش را دارید بذارید سپاس از زحمات شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi6262 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.ميشه لطف كنيد و هر چي آلبوم از مازيار(همون كه تو صفحه قيل يه شات ازش گذاشتين) داريد آپ كنيد.ممنون
اون ویدئو مربوط به طنین 78 هست در یوتیوب هم هست ولی کیفیت جالبی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم ویدئو رو میگی کامبیز جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط kambiz22 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه لینکشو بهم بدی
ممنون
ممنون
مرسی
موزیک ویدئو گل اومد بهار اومد (شیلا واثقی)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو حمومک مورچه داره (شیلا واثقی)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان در صورت امکان از سعید شهید زاده ویدیو بزارید. و اگر هست از اجراهای سال 73 تلویزیون ایران وجنبش، من یادمه که در شو جنبش 73 ترانه قول قرار خونده بود و در شو تلویزیون ایران 73 که خودم یه تیکه کوچولوش را دارم. ممنون می شم اگه دوستان عزیز دارند به اشتراک بگذارند.