(sm10)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm127)
ممنون ازت امیر عزیز ، اما قسمت ۲ یا ۱ وجود نداشت درسته اخطار میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم متوجه منظورتون نمیشم. یعنی چی قسمت 2 و 1 وجود نداشت لینکها همه فعالننقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان از دی وی دی شماره ۴ VTS 01 رو نداره همین رومیگم موقع استخراج کردن اخطار داد بعد متوجه شدم VTS 01 وجود نداره همین رو میگم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز من دی وی دی چهار رو که جدیدا" آپ کردم داخل پوشه ی وین رر هنوز نگه داشتم الآن اکسترکت کردم درسته. آخرین نسخه ی وین رر رو نصب کنید درست میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
ببخشید که پست قدیمی رو بالا آوردم
میخواستم ببینم کسی لینک فعالی از این مجموعه نداره قرار بده
ممنون (sm10)