سرعت انتقال رو بیخیال شو به نظرم رو کیفیت و مقاومت تکیه کن
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت انتقال رو بیخیال شو به نظرم رو کیفیت و مقاومت تکیه کن
گیج شدم:(
گیج شدن نداره همه دارن همون حرفای منو میگن اگر خودت سرعت برات مهمه همین توشیبا و وسترن عالیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرچه چون ایران توشیبا نیس بچه ها تجربه نکردن
وسترن مگه آمریکایی نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kookoolii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساخت مالزیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس توشیبا صد در صد تصویب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال دیگه:
این هاردا یه عمر مشخص دارن یا دائمی ان؟
پسرعموم داره... خیلی خوب ـه... خودم ای80 دارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت انتقال 101مگ/ثانیه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشین دوستان
وسترن دیجیتال گرفتم سرعتش روی USB2.0 حداکثر 30MB/s هستش
قبلش فکر میکردم ظرفیتش 1000 گیگه ولی 930 گیگه(sm77)