سرعتم لاک پشتیه تا رفتم آب بخورم همه گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعتم لاک پشتیه تا رفتم آب بخورم همه گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا
تو که دستت به نوشتن آشناس... دلت از جنس دل خسته ماس...
پیش از اینکه پست بدی روی شماره پست (بالا سمت راست) کلیک کن صفحه لود شه ببینی بعدش پستی هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی واسه تاپیکت منو سرگرم میکنه (sm127)
سوت دلان یکی یکی رفتندنقل قول:
سوت دلی نمونده غیر از خوده من
سوته دلان یکی یکی تموم شدن... (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-----
نفس نفس تو سینه ام... عطر نفس های شماس
سکوت من نشونه رضایتم نیست میدونی
گلایه هامو میتونی از توی چشمام بخونی
حالا هی سوتی بگیرنقل قول:
میدونی اینارو کی گوش میکردیم
هر شب صدای پای تو می آمد از هر چیز... حتی ز برگی هم نمی آید صدا امشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کوچیکتم... این آخرش درست بود مسیر من مشخص بود فقط گوشزد کردم... ببخشید (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو معرفی میکنی؟(sm10)
بی تو دیگه بی کسم و پریشونم و خستهنقل قول:
بیا که مثه دیوونه ها بی تو دلم شکسته