الان که قیمت البوما اگه گیربیاد بین 35تا45 تومنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان که قیمت البوما اگه گیربیاد بین 35تا45 تومنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با همه این بحث ها --- چیزی که مشخصه اینه که اگه همه به خصوص مسئولان بخوان --- درست میشه ---
مثالش در بحث فیلم --- چون چند تا شرکت گردن کلفت اومدند جلو --- متولیان خیلی سریع فیلم های کپی را جمع کردند و عده ای را دستگیر کردند ---
بعد هم چنان بحث خرید فیلم اصل را جا انداختند --- کمتر از یک سال --- که الان فروشگاه های بین راهی هم فیلم اصل می فروشند ---
خوب من که گفتم پنج سال پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید جان تاپیک رو بازکردی و نظرخواهی کردی اما خودت جواب ندادی(sm50)
خو پسرم، تو که فول آلبومشو اوریجینال داره، با امیر هماهنگ کن، چند تا آلبومی که ناقص هست ریپ بزن براش بفرس (sm51)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث سود آوری رو از دو تا زاویه میشه نگاه کرد...
یکی اینکه چون استقبالی از کارهای اوریجینال نمیشه، بنابراین فروشش هم سودآور نیست که از این نظر کاملا حرفت درسته
یکی دیگه اینکه بگیم از نظر مالی مثلا فروش فیلم بیشتر از فروش موسیقی سود داره (بدون در نظر گرفتن سطح اقبال عمومی) که این مسئله به نظر من برعکسه... شرکتهای ناشر موسیقی روی هر آلبوم سود بیشتری نسبت به شرکت های ناشر فیلم نصیبشون میشه...
ولی به هر حال چون مجموع ملاکه، حرفت درسته...
قبول دارم که اگه اراده کنن میتونن خیلی شرایطُ بهتر کنن... ولی این هم یه واقعیته که درست کردن شرایط موسیقی خیلی خیلی سخت تر از فیلمه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی رو جواب ندادم؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابای پول میدی یه اینترنت پر سرعت خوب بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبانه آپلود کن خو (sm120) منم همین کارُ می کنم (sm100)نقل قول: